Vaši web projekti

Imate svoje web projekte? Da ih vidimo. :hollow_red_circle:

Ovde je spisak mojih projekata:

4 lajka

@BikeGremlin zaboravio si naš zajednički :pinched_fingers:

Samo ga treba dovest u red nakon spama, i bit će ko bombona.

1 lajk

Iz frustracije 2012e napravio sa burazom ovo:

Ove godine smo ga konačno dotjerali i osvježili da ide u korak s vremenom…

Top, još samo da dijete napravim :smiley:

1 lajk

spremi u bookmark, trebati će ti :slight_smile:

1 lajk

Ovo su moji web projekti iz 2010., našao screenshote:

4 lajka
  1. Moj osobni statički web sajt , rađen u VanillaJS za upravljenje API pozivima, CSS za interaktivan pristup, gdje se kucaju linux komande za navigaciju sajtom, te GitHub Pages za hostanje: https://dkljajo.github.io/

1. Ovo sam radio statički web sajt također:

Rentanje kajaka u Mostaru (VanillaJS, HTML5, CSS3, responzivan dizajn i ugrađenim Google maps)

2 lajka

Fin portfolio site. Nema šta. Jedino bi preporučio povećanje konstrasta na light temi.

Svijetlo zelena na bijeloj pozadini je teško čitljiva. :slight_smile:

1 lajk

Nesti Ukratko.

1. BalkanDownload
  2. Srpska Ornitoloska Federacija
  3. YuHosting
  4. EdisonDetailing
  5. PixelReel

Bio sam drugi covek koji je odrzavao sajt od Sprke ornitoloske Federacije ranih 2007, cist HTML,CSS i po neka javascripta.

Onda sam sa nekim drustvom 2010 otvorio BalkanDownload forum to je bilo prosto smesno ali funkciononalno.

Iste te godine sam poceo da radim YuHosting za ConterStrike.

Pre 2 godine uradio sajt za Auto Detailing ali ga ne odrzavam moje je bilo samo dizajn ali je to cist WordPress.

Poslednji Projekat je PixelReel koji je na engleskom a baza su Retro Igre,Retro Konzole,Nova Tehnologija i Filmovi Serije. Ceo taj projekat se naprimer finansira od sponzora a Radjen je u WordPress.

ima jos puno toga ali je malo vremena za pisati ai ne secam se svih projekata.

2 lajka

Evo malo sam se potrudio i uredio sajt.. Stilizirao light temu, dodao sigurnosne aspekte, još projekata, Github dashboards, SEO i google analitiku. Mislim da je to - to.

Hvala na konstruktivnim savjetima…

1 lajk

Super izgleda! :slight_smile:

1 lajk

Zdravo,

ovo je moj prvi sajt kriptologija.com i bio bih zahvalan na svakoj konstruktivnoj kritici i profesionalnom feedbacku. Cilj mi je da dugoročno gradim stranicu koja će nuditi kvalitetne, informativne i objektivne članke o kriptovalutama, bez senzacionalizma i neprovjerenih tvrdnji.

Posebno bih cijenio savjete vezane za strukturu sadržaja, jasnoću tekstova, tehničku stranu sajta, kao i prijedloge kako dodatno unaprijediti korisničko iskustvo i vjerodostojnost informacija. Svaka sugestija koja može doprinijeti kvaliteti i profesionalnosti projekta je više nego dobrodošla.

Unaprijed hvala svima koji izdvoje vrijeme za pregled i podijele svoje mišljenje.

4 lajka

Ovo si sa AI kodirao mislim na next-js ?
Ako jesi zanima me kako si backend slozio ? Da li takodjer custom ili koristis wp za backend ?
lang="hr" (hrvatski), ali og:locale je bs_BA (bosanski) ja bi to ispravio.

nisam to vidio, svaka cast!

da koristio sam AI v0.app

takodjer custom backend pomocu v0.app

@Elvis sajt je prelijep!

1 lajk

Koliko te koštalo ? :smiley:

Probao sam ih al su mi preskupi, nekako mi je pametniji i povoljniji openai u terminalu.

Primijetio sam da se u produkcijskom HTML-u učitavaju turbopack-* chunkovi.
Da li je to namjerno (build pipeline) ili je moguće da je dio app-a buildan/serviran u dev režimu?

hvala @amar

bukvalno svaka komanda kosta kredita, tako da ne bi mogao reci koliko me tacno kostalo. al sam sigurno preko 200 $ napunio do sad.

a na 2 pitanje ne bi znao iskrneo odgovoriti