Imate svoje web projekte? Da ih vidimo. ![]()
Ovde je spisak mojih projekata:
@BikeGremlin zaboravio si naš zajednički ![]()
Samo ga treba dovest u red nakon spama, i bit će ko bombona.
Iz frustracije 2012e napravio sa burazom ovo:
Ove godine smo ga konačno dotjerali i osvježili da ide u korak s vremenom…
Top, još samo da dijete napravim ![]()
spremi u bookmark, trebati će ti ![]()
- Moj osobni statički web sajt , rađen u VanillaJS za upravljenje API pozivima, CSS za interaktivan pristup, gdje se kucaju linux komande za navigaciju sajtom, te GitHub Pages za hostanje: https://dkljajo.github.io/
- Ovo sam radio statički web sajt također:
Rentanje kajaka u Mostaru (VanillaJS, HTML5, CSS3, responzivan dizajn i ugrađenim Google maps)
Fin portfolio site. Nema šta. Jedino bi preporučio povećanje konstrasta na light temi.
Svijetlo zelena na bijeloj pozadini je teško čitljiva. ![]()
Nesti Ukratko.
- BalkanDownload
- Srpska Ornitoloska Federacija
- YuHosting
- EdisonDetailing
- PixelReel
Bio sam drugi covek koji je odrzavao sajt od Sprke ornitoloske Federacije ranih 2007, cist HTML,CSS i po neka javascripta.
Onda sam sa nekim drustvom 2010 otvorio BalkanDownload forum to je bilo prosto smesno ali funkciononalno.
Iste te godine sam poceo da radim YuHosting za ConterStrike.
Pre 2 godine uradio sajt za Auto Detailing ali ga ne odrzavam moje je bilo samo dizajn ali je to cist WordPress.
Poslednji Projekat je PixelReel koji je na engleskom a baza su Retro Igre,Retro Konzole,Nova Tehnologija i Filmovi Serije. Ceo taj projekat se naprimer finansira od sponzora a Radjen je u WordPress.
ima jos puno toga ali je malo vremena za pisati ai ne secam se svih projekata.
Evo malo sam se potrudio i uredio sajt.. Stilizirao light temu, dodao sigurnosne aspekte, još projekata, Github dashboards, SEO i google analitiku. Mislim da je to - to.
Hvala na konstruktivnim savjetima…
Super izgleda! ![]()
Zdravo,
ovo je moj prvi sajt kriptologija.com i bio bih zahvalan na svakoj konstruktivnoj kritici i profesionalnom feedbacku. Cilj mi je da dugoročno gradim stranicu koja će nuditi kvalitetne, informativne i objektivne članke o kriptovalutama, bez senzacionalizma i neprovjerenih tvrdnji.
Posebno bih cijenio savjete vezane za strukturu sadržaja, jasnoću tekstova, tehničku stranu sajta, kao i prijedloge kako dodatno unaprijediti korisničko iskustvo i vjerodostojnost informacija. Svaka sugestija koja može doprinijeti kvaliteti i profesionalnosti projekta je više nego dobrodošla.
Unaprijed hvala svima koji izdvoje vrijeme za pregled i podijele svoje mišljenje.
Ovo si sa AI kodirao mislim na next-js ?
Ako jesi zanima me kako si backend slozio ? Da li takodjer custom ili koristis wp za backend ?
lang="hr" (hrvatski), ali og:locale je bs_BA (bosanski) ja bi to ispravio.
nisam to vidio, svaka cast!
da koristio sam AI v0.app
takodjer custom backend pomocu v0.app
@Elvis sajt je prelijep!
Koliko te koštalo ? ![]()
Probao sam ih al su mi preskupi, nekako mi je pametniji i povoljniji openai u terminalu.
Primijetio sam da se u produkcijskom HTML-u učitavaju turbopack-* chunkovi.
Da li je to namjerno (build pipeline) ili je moguće da je dio app-a buildan/serviran u dev režimu?
hvala @amar
bukvalno svaka komanda kosta kredita, tako da ne bi mogao reci koliko me tacno kostalo. al sam sigurno preko 200 $ napunio do sad.
a na 2 pitanje ne bi znao iskrneo odgovoriti