Što ste zadnje kupili? (Hardver, softver i ostalo) 🛒

Pozdrav svima! :waving_hand:

Otvaram ovu temu kako bismo na jednom mjestu mogli podijeliti naše najnovije “ulove” i šoping avanture. Svi volimo onaj osjećaj kada otpakiravamo novu igračku, pa zašto to ne bismo podijelili s ostatkom ekipe na forumu?

Bilo da ste konačno nabavili tu grafičku karticu koju dugo mjerkate, kupili novu igru, pretplatili se na neki koristan softver, ili ste jednostavno kupili novi aparat za kavu ili cool sitnicu za radni stol – ovo je mjesto za hvalisanje! :smiling_face_with_sunglasses:

Kako bi tema bila što zanimljivija i korisnija drugima, bilo bi super (ali nije obavezno) da u svom postu navedete sljedeće:

• Što ste kupili: Točan naziv proizvoda.

• Slika: Vaša fotka proizvoda ili barem slika s interneta (puno je zanimljivije kad vidimo o čemu se radi!).

• Gdje i pošto: Trgovina/webshop gdje ste uzeli i cijena (link je uvijek dobrodošao ako je neka akcija u pitanju).

• Prvi dojmovi: Zašto baš to i jeste li zadovoljni kupnjom? Kratki osvrt puno znači nekome tko možda planira kupiti istu stvar.

Molim vas samo da se držimo pravila foruma i izbjegavamo nepotreban spam. Komentiranje tuđih kupovina je, naravno, i više nego dobrodošlo!

4 lajka

Čekam da mi stigne s Alija

• prijenosni 14” touch ekran
  • carplay da ne moram spajati više mobitel i auto s kablom
  • controler board da jedan ekran s laptopa složim za prikaz fotografija i vremenske prognoze (rpi zero w)
  • dotmatrix modul max7219 (već prije kupio i složio 2 sata koji su uvijek sinhronizirani tj. da ne kasne)
2 lajka

Koji brand je taj ekran? Cijena?

Bas danas narucio Xiaomi Monitor A27Qi, platio ga 150 eura na popustu, a cini mi se dobar za te pare.
Cisto mi je dosla potreba za jos jednim monitorom koji nece biti stalno u opciji, vec ponekad i ovo mi ispao kao najbolji deal.

Moj shopping, da potrošim referral credits sa Wise :grin:

1 lajk

Kad dođe više ću znati a trebao bi kroz tjedan dana.

1 lajk

Ja upravo zabo Iphone 11 128 gb z 2800 ceskih kruna ili ti nekih 114 eura .

Sad ali Android necu da bacam :smiley:

2 lajka