Slušalice - All about

Kakve sluške koristite? :headphone:

Ja trenutno AirPods 4 ANC i Sony WH-1000XM4.

Philips SHP9500, imam ih nekih 10 godina valjda već. Tražio sam neki open-back sa pristojno velikim cupovima tad za gejmanje i nemrem se ni danas ništa posebno požalit. Jako dobar bang for the buck jer ih se tad dalo za relativno sitne pare ugrabit od kojih 50 i kusur €, a u stanju su bile posrat manje više sve iz headset kategorije za bitno više love. Ovo su doduše samo sluške, al imaju standardni 3.5mm jack za kabel i pošto je meni za voice isto trebalo rješenje, V-Moda Boom Pro je odličan dodatak. Dost popularan combo kojeg vjerujem i danas preporučuju po netu :slight_smile: Jedina potencijalna prepreka je za ekipu koja baš traži zatvorene closed-back sluške.

Prije je bila pizdarija padove mijenjat, al su u međuvremenu svi krenuli replicirat i plastične clipove na kojima se drže jastučići tako da se cijeli assembly samo promijeni i vozi dalje. Evo mojih sa friško promijenjenim jastičićima u laganom retro izdanju. Stvarno udobne sa puno mjesta za vuha, pošteni over ear. Niska impedancija pa ih je lako pogonit tak da netreba extra DAC i slično.

1 lajk

In-ear monitor slušalice s kineske stranice za 6e, odličan zvuk, prije toga logitech pro x.

Desktop: Sennheiser HD800s, Audeze LCD-X, ZMF Atrium Open, AKG K712, Sennheiser HD650

Muving: AirPods Pro 2, Sony WH-1000XM3

Dok radim, na glavi su mi najčešće K712 ili HD800s jer ih mogu nositi cijeli dan, ostale slušalice su više za žanrovski-specifično guštanje ili referencu.

Zvučni lanac je uglavnom foobar2000/HQPlayer → Holo Cyan 2 DAC → Violectric V281 pojačalo.

2 lajka

@tinc2k baviš se muzikom?

Bavim se programiranjem, ovo je negdje između hobija i poremećaja :sweat_smile: Zaljubljen sam u glazbu doduše oduvijek, nekad i sviram (gitaru, loše) i puno mojeg društva čine glazbenici, audioinženjeri i audiofili.