Da li skupljate ili ste nekad skupljali Panini sličice?
Bese sam skupljao 96-97 , a imao sam vec skoro popunjeni od brata italia 90
Pokemon karte. ![]()
. svaka čast
Ja sam kao mali skupljao redovito panini sličice. To mi je žešći flešbek u sretno djetinjstvo mada sam ga proveo za vrijeme rata u Dalmaciji. Iako sam strahovao za život svog oca, siromaštvo, pučke kuhinje, Caritas, itd. nogomet i panini sličice su jedan od važnijih stvari u mom formiranju osobe pored IT struke i svega ostalog. Moj prvi susret sa tehnologijom i igricama je bio : Nintendo Gameboy kultni i Super Mario, kasnije slijede i Comodore 64 te prvi PC Pentium 486 sa 100 Mhz i to kad upališ turbo iz 50 Mhz.
Ostarilo se ekipa, ali se sjećam svega i sad bi opet sve ponovio i na kraju školske godine rasparao opet čitanku i zbirku zadataka.![]()
Sjećam se da smo igrali: pola-cijelo, “tape”(igra kad mlatiš dlanovima po sličicama i ko ih prije prevrne je pobjednik), i druženje uz zamjenu sličica. Jedan Ronaldo, Šuker, Batistuta, Romario, Shearer, Zidane, … - su vrijedili tada među rajom od 5 do 10 duplikata. ![]()
Nažalost imam samo novije Panini albume sačuvane, iako mi je najdraži SP 1998 kad je Hrvatska osvojila Broncu. ![]()