Pozdrav forumaši, pravim platformu gdje webmajstori, bloggeri, itd mogu npr prijaviti svoj web sajt, verificiraju ga, postavljaju artikle u pool, postave widget na svom sajtu koji prikazuje artikle iz pool-a ostalih webmajstora (naravno mozes si filtere napraviti na widgetu), ovakvo nešto je postojalo već na našim prostorima pod nazivom “clanci”, ideja je stvarno za to vrijeme bila predobra, no to se raspalo iz meni nepoznatih razloga, iako je stvarno donosilo tonu trafika kroz artikle, i veliki potencijal je imalo, do danas ne kontam zašto je steel to ugasio, no, nebitno, prvi mačići se bacaju u vodu, ne, tako da u zadnja 4 mjeseca sam pokušavao nešto slično napraviti.. Nakon dugog brainstorminga, i nekoliko pokušaja, odlučio sam se na kraju da je najpametnije napraviti sopstveni framework za takvo nešto koji je modularan i koji se da skalirati poslije u budućnosti, tako da nakon intenzivnog rada i testiranja, moglo bi se reći da mogu pokazati prvu beta verziju, no, sada pitam vas, ako imate kakav manji blog/sajt koji vam stoji, da se prijavite i testirate, naravno sve ideje i kritike su dobrodoslo, sadasnji dizajn platforme je skroz raw i osniva sa na citavom framework, dizajn/layout/ui mi nije bio primarni cilj, to ću na samom kraju sklepati, ljep pozdrav, i hvala unaprijed!
Upiši prompt “add font awesome free icons to this site”, thank me later.
Amare ti bi prvo odmah dizajn pravio, a kako ispod haube izgleda, who cares ![]()
Kažem, dizajn mi uopće nije bitan na početku, sve što vidiš su “raw” funkcije šta framework može, prvo sam ih izbacio sve vizualno na platformi, tako da poslije mogu sve bolje organizirati, ali da upravi si, dizajn je za sada velika bauštela,
al ponavljam, prvo core funkcije platforme, pa onda poslije štemati dizajn (ne praviš kuću od krova već od fundamenta)…
Još što mi je ostalo, translation modul da završim, želim da prikazuje verziju sajta na hrvatskom jeziku hrvatskim posjetiocima, i da se po tome samo i clanci iz poola prikazuju koji su hr podrijetla na početnoj, itd..
Ali ako imaš kakav prijedlog, kako bi ti to sve rasporedio, slobodno piši, jer to i jest cilj ove teme, da vaše kritike i prijedloge uzmem u obzir..
Ljep pozdrav <3