Rad na medicinskoj opremi

Zanima me ima li forumaša koji rade na bolničkim serverima, instalaciji opreme (eg. xray, mrt, laseri…)?

Naime već dugo sam atm inžinjer i došao sam do vrha pa me je prije nekog vremena opet minula želja da se vratim u datacentar, no kontaktirala me jedna firma koja se bavi instalacijom i održavanjem medicinskih uređaja i ponudila mi posao… eh sad ponuda je jako primamljiva i prošao sam kroz 3 razgovora i sada u petak imam finalni gdje ćemo još sitno popričati o svemu, a najviše o plaći itd.

Nebitno, uglavnom oni rade s top brendovima, shimatzu, hologic, canon bla bla bla, pa me zanima ima li ovdje netko tko se bavio time da podijeli iskustva kako je zadovoljan.
Trening je plaćen (Njemačka i Japan), ono što se njima svidjelo je moje znanje debiana i dockera, pošto se u bolnicama većina stvari vrti preko toga, a što se samih mašina tiče, mašina je mašina, trening će to pokriti.

Jako teško je pronaći nekoga tko je stvarno u toj branši i da podijeli iskustva, ne košta me ništa pitati, možda ovdje stvarno netko ima tko se susretao s time.

Hvala :clinking_beer_mugs:

1 lajk

S obzirom da imaš trening, go for it. Je li firma u HR ili vani?

Irska i Velika Britanija
Ne volim nikoga navlačiti za nos, pa svaka informacija dobro dođe, a pogotovo kada sam saznao koliko plačaju trening (ne meni nego proizvođačima opreme), obično tu firme malo kenjaju da ti misliš da oni stvarno puno ulažu, ali pretražujući google i certifikate koje ću dobiti, manje više su u pravu.