Monitor setup - jedan veliki ili više manjih?

Koristite li više monitora ili jedan ultrawide? Optimalna rezolucija i dijagonala za programiranje/administraciju?

2x 24” QHD, 16:9 home-office setup, odgovara mojim potrebama.

Koristim dva monitora i doma i na poslu. Doma su dva HP 19” 4:3 (nikad mi nije sjeo siroki monitor, za ono sto radim ne vidim ni smisla ni prednosti).

Na poslu ThinkPad i dodatni monitor (okrenut uspravno), zadnjih godina mladi su vise u operativi od mene, a ja se vise bavim administrativnim poslovima i organizacijom pa mi je ovaj portrait bas po mjeri.

Mladi kolege imaju 27” ja ne znam kako oni tu ista vide. :grin:

Koristim trenutno jedan monitor hp 24 inch uz laptop koji je 15.6 inch. Zadovoljava moje potrebe trenutno. Po potrebi ukopcam i TV iznad sebe ako moram pratiti neke procese na serverima ili slicno na sto bacim povremeno pogled dok ovamo radim. Imao sam priliku koristiti ultrawide kod kolege i nije mi nesto sjeo (ne kazem da je los samo meni nije sjeo bas). Radije bi uzeo 2 display po 24 inch i laptop u sredini.

Preferabilno 2 komada, jer ak gejmam nekog vraga na glavnome, volim na drugom screenu imat vidljive neke stvari pa mi ultrawide nikad nije bio privlačan zapravo.

Ultrawide mi se pokazao praktičnijim od dva “obična.”

Dobar je i za igre & filmove. :slight_smile:

Kakav je za bezobrazne filmove?

To su oni u kojima ameri na kraju pobede?
:slight_smile:

4 lajka

Zadnje tri godine koristim dva monitora od 24 inča, sad tesko da mogu sa jednim

1 lajk

1x 32”, prije toga 2x27”.

Razmisljam se uzeti jos neki manji monitor, cija bi dulja stranica odgovarala kracoj od 32” monitora pa bi ga stavio u portrait pored velikog. Koliko sam skuzio, 99% vremena mi treba jedan ekran, i jedan minijaturni pored. Nikako ne trebam 2 iste ili slicne sirine.

Dell 2x27

Zadovoljan sam, iako u zadnje vrijeme razmišljam o ultrawide varijanti

1 x 27 Dell na dockstation da mogu lagano spojiti laptop, i planiram još jedan monitor. Vjerojatno opet Dell, iako su mi zanimljivi best buy AOC monitori, pogotovo ovi za gejming . Ne sviđaju mi se ultrawide i nemam namjeru kupovati ..