Koristite li mehaničku tipkovnicu? Koji switchevi? Isplati li se investicija?
Ne, ono lupkanje me pila u mozak.
Ja mozga nemam, mene opušta. ![]()
Plavi, najglasniji, najklikovitiji tasteri.
Sećaju na detinjstvo.
Snimi video dok kuckaš, a ja ću popit normabel unaprijed ![]()
Yes, mlatim po svojoj valjda zadnjih 10ak godina već i ne pokazuje znakove slabosti. Brown je skroz dobar balans, mada na “radnoj” mašini gdje niš ne igram i isključivo tipkuljim mi i blue lijepo legne ![]()
Nemam još mehaničku tipkovnicu, ali je namjeravam kupiti..
Kud svi Turci, tud i mali Mujo…![]()
Da koristim Mehanicku zbog RGB volim da radim u mraku, a sam zvuk me podseca na pisacu masinu.
ObavJezno!
Podseća me na mladost i onog klinca iz komšiluka - Gutenberga - što je stalno išao okolo s mastiljavim prstima…
Logitech G910 Orion
Prezadovoljan, odlična za gejming i programiranje
Uglavnom mi zvuk ne smeta, osim kad sam mamuran - tad otvorim laptop pa po njemu tiho mlatim ![]()
Logitech MX mechanical. Zadovoljan skroz.
Dugo sam koristio Logi G510s, dok kcetka nije prosula tecno ljepilo po tipkama. ![]()
Nakon dugo traganja odlucim se za Keychron K8 brow switchevi. Moram priznati da je kvalitet na nivou, metalna baza, wireless, baterija dugo traje. Tesko da bih se vratio na membransku.
Ja sam se dugo patio sa Dell tipkovnicom. Napokon sam je zamjenio s mehaničkom Keychron K10 HE. Koristi magnetne switcheve tako da možeš programirati svaku tipku na koliko mm pritiska da prima. Nije da mi to treba, ali tko se igra na računalu onda mu može biti zgodan feature. Zvuk mi je predobar. Nije preglasan kao npr. plavi switchevi nego je onako umjereno, ali je predobar zvuk pogotvo kad se ufuram i tipkam dulji tekst. Ono po čemu se posebno ističe jest taktilnost. Tipkanje je osjetno ugodnije i preciznije nego na ostalim tipkovnicama koje sam dosad koristio. Ovo mi je prva mehanička tipkovnica. Kućište joj je metalno i ima 1.2 kg. Cijena joj je paprena, ali ima i puno skupljih, pa se tješim…
Pošto puno provodim vremena tipkajući, rekao sam si da ću uložiti u mehaničku tipkovnicu.
Ja sam uzeo Wooting 60HE+ i baš sam zadovoljan, dobra je priča ![]()
Iako čak ne koristim za gaming toliko jer više nemam vremena, ali i dalje je gušt tu