App koji upozorava na radare, bilo fixni (free) ili mobilni (pro).
Nema subscription, one time fee od 9.99€ za pristup.
Znači, ne može jednostavnije od ovoga. Čisti UI, bez kerefeka. Namjestiš da se app pali automatski čim se mobitel spoji na bluetooth od auta. App radi u pozadini i uredno javlja na vrijeme.
Izmislih app za preslušavanje kafića, diska, klubova …
ideja je bila kad je tek došao internenet kakvog ga danas znamo, a ne onaj spori koji pukne dizanjem slušalice jer onda sam još bio full mlad i po partijima te sam želio čut di bi išli, a ne odem na jarun i cajke, a želimo na Trance.
Dakle ideja je bila imati popis klubova u aplikaciji i biraš po žanru koji želiš i onda ti preporuči, a isto možeš poslušat 10 sec muzike koja se trenutno pušta tamo da si potvrdiš da li je to to.
Onda još internet nije bio toliko raširen, a kamoli brz i idehja stremanja a kamoli mobiteli i ostalo pa ostalo po strani još i dan danas.
App koji trenutno razvijamo je https://platikarti.com/ to je sustav za fiskalizaciju koji ima i dodatak za woocommerc i sve u jednom koji koristim. i sad došao na ideju da napravimo app za mobilne POS kase koji se povezuje i na taj sustav i da imaš sve u jednom.
Naprimjer klijent ima web, i dućan i ista je zaliha, kad proda u dućanu odmah se zaliha na webu smanji i obrnuto.
Meni je kolega na faxu položio sve seminarske na tu istu temu POS, uvijek koristio isti Use-Case a samo mjenjao programske jezike: C#, Java, PHP, Android…
Dobio je sve odlične ocjene jer je odradio super, samo se nitko prije njega to nije dosjetio da uradi, jer je baza podataka maltene ista..