Moram podijeliti jednu lijepu vijest – izabran sam za AWS Community Buildera u kategoriji: Containers!
Veliko hvala AWS-u na ovoj prilici. Baš mi je čast biti dio ovog programa narednih godinu dana i upoznati ljude iz cijelog svijeta koji rade slične stvari i dijele istu strast prema cloudu i tehnologiji.
Program donosi i neke nagrade i razne povlastice, što je naravno super, ali iskreno mi je još važnije to što ću imati priliku povezivati se i razmjenjivati znanje sa stručnjacima iz cijelog svijeta.
Kontejneri i cloud-native tehnologije su već neko vrijeme veliki dio mog puta i učenja, tako da se stvarno radujem svemu što dolazi – dijeljenju iskustava, učenju od drugih i doprinosu zajednici.
5 lajkova
Ponekad sve počne s jednostavnom idejom… i pretvori se u zajednicu koja promijeni sve.
Biti dio AWS ekosustava na Balkanu jedno je od najznačajnijih iskustava na mom dosadašnjem putu.
Kroz AWS Community Builders program, AWS Community Bosnia i besplatni AWS DevOps Mentorship program, imao sam priliku učiti, razvijati se i povezati s nekim od najinspirativnijih AWS stručnjaka u našem regionu.
Ono što je počelo kao učenje brzo je postalo nešto puno veće — prostor u kojem se znanje slobodno dijeli, ljudi međusobno pomažu i gdje se stvaraju prava prijateljstva diljem Balkana
Zaista sam zahvalan na prilici da upoznam i učim od sjajnih ljudi poput:
Dženan Dževlan, Dženana Dževlan, Boris Bradić, Ahmed Srebrenica, Aleksandra Ljuboje, Urban Jurica, Marin Radjenović, Goran Opačić, Slobodan Stojanović, Viktor Vedmich, Stefan Saftić, Darko Mesaros.
Svaki razgovor, svaka sesija i svaki mentorski trenutak donio je nešto vrijedno mom razumijevanju clouda, DevOpsa i stvarnog AWS ekosustava.
Posebno hvala AWS Community Bosnia na stvaranju ovako nevjerojatnog okruženja i na tome što su omogućili ovo iskustvo. Zaista se ne radi samo o zajednici — to je kao obitelj inženjera, učenika i graditelja koji pomažu jedni drugima rasti
Hvala svima na ovom sjajnom iskustvu. Radujem se svemu što dolazi dalje.
2 lajka