Gdje hostate svoje webove?

Poz ekipa,

gdje hostate svoje webove? Hetzner, AWS, domaći .hr provideri ili nešto četvrto?

Hetzner i DigitalOcean se pokazali kao najpovoljniji, a i najbolju podrsku imaju.

I ja sam na Hetzneru, a ponekad i Hostkey

Ovaj forum se hostuje kod Hostkeya na serveru u Švicarskoj :switzerland:

1 lajk

Od firme hostam kod orbisa, a ostale ne toliko bitne na namecheap vec dugo godina

MyDataKnox, tražio sam nekaj uber jeftino za static page i neš sitno mailova. za šaku € godišnje više nego dobro :slight_smile:

1 lajk

kad bude trebao smještaj za upcikliće, ideš na moj swiss :switzerland: server za dž

1 lajk

Napokon imam svoj server https://poslovniweb.com/

vlastiti serveri u vlastitom mini datacentru. Imam svoj Net i ip adrese

1 lajk

jednog dana ćemo kolocirat forum kod tebe na thinkcentru od 50€ :stuck_out_tongue:

a ovi delanci u hetzneru su nešto bolji? :slight_smile:

1 lajk

Mislim da se nismo razumili, ja ću poslati svoj thinkcentre od 50€ kod tebe da ga ukopčaš u struju i net, pa kad ti dopizdimo samo ‘slučajno’ zapni o kablove. :smiley:

Meni se trenutno Hetzner pokazao najboljim. Ima sve sto mi treba a po meni usluge koje nude su brutalno jeftine. Nisam nikada problema imao. AWS kada su u pitanju vece stvari ali 80% vremena hetzner posto sam fullstack freelancer pa koristim njihove VPS za manje/srednje projekte.

1 lajk

Ja polako prelazim na Hostkey i Leaseweb, jer provideri iz Njemačke su dosadni i lako padaju na fake abuse reporte.

Hetzner je kvalitetna firma, samo se nalazi u pogrešnoj državi.

Imam dva, tri static site-a na Hostilica. Za sad sam zadovoljan, brz support i overall nije toliko godišnje skupo

Virtualac na Contabu

za prave stvari hetzner, a za sve ostalo totohost.hr

99% koristim Wedos jer je ovde u Ceskoj Wedos jedan od najboljih i za 10+ godina nisam nikad imao problema.

A pre 2 meseca sam prvi put probao Loppia i to iz razloga sto su oni sponzori i za sad su se pokazali korektni i dobro, stim da mucim taj hosting.

Totohost je na Hetzneru. :slight_smile:

So I’ve put a Hetzner inside your Hetzner :rofl:

3 lajka

tako je :slight_smile: u svakom slučaju hetzner.