Feedback i testiranje nove web stranice za cashback, kodove i popuste

Zdravo ekipa

Radim na projektu izrade web stranice za cashback/povrat novca, kupone i popuste na jednom mjestu.

Zanima me vaše mišljenje, ideje i kritike, te općenito što mislite o ideji. Također ukoliko je netko voljan malo i testirati stranicu kako bi mozda pronasao bugove, greške, sustav dodjele cashbacka.

Stranica još nije 100% dovršena ali većina funkcija bi trebalo raditi.

Sva pitanja i feedback su dobrodošli

Stranica je bonanza.hr

Izgleda zanimoljivo ,sad se probao registrovati koja je uspesno prosla ali ne da se ulogovati.

Inace pitanje dal je to samo za cashback i dal moze svako dodavati kupone.

Treba refresh samo pa cete se moci ulogirati,morati cu se tim pozabaviti i ispraviti…Stranica je zamišljena za cashback, kupone, ponude i popuste na jednom mjestu gdje kombinacijom svega toga može dobro uštedjeti.

Imam opciju da drugi mogu dodavati kupone, ali je trenutno isključena, neznam kako bi to pomoglo stranici, ako imas ideju kako da to iskoristim slobodno reci

Lijepo izgleda, budem probao svakako :slight_smile:
Sretno!

1 lajk

Sad radi.

Sad sto se tice dodavanja kupona neznam kako bi pomoglo samo tako , ali recimo PixelReel il iti ja dobijam cesto neke Affiliate ponude za strane kompanije, kako su to kupovina Igara,kupovina tehnike i slicno a su to kuponi trajni a mislim da bi to dobio mladju generaciju ili ti publiku kao korisnike.

A ja trenutno i biram sa kojom kompanijom saradjujem jer nemam gde da delim te iste kupone jer nije zanimljivo da imam stranu publiku samo.

Možda i ne bi bilo loše. Aktivirati ću opciju dodavanja kupona za par dana pa možemo testirati…javim se povratno kada bude spremno

Malo je izbornik raštelan, testirano na Safari i Chrome.

Također predlažem da ne koristiš veliko početno slovo za svaku riječ

npr Odjeća i Obuća stavi kao “Odjeća i obuća”, Modni Dodaci kao “Modni dodaci”…

2 lajka

CSP, HSTS, SRI, CORP.

Makni Admin accout … nemas zastitu bruteforce attacka, na plesku se vrti vidim,
tema : clipmydeals 8.6.12.
https://bonanza.hr/xmlrpc.php → Aktivan, wp ti prima automatizirane login zahtjeve…
https://bonanza.hr/wp-json/wp/v2/users → Vidim Admin account (users enumeration), koristi server ili plugin za blokiranje enumeracije…
Upali 2FA za admina (otvori random username, dodaj ga u admin-a, ubi defaultni admin acc), rate limiting, vidi si neki WAF.
Javi kad pokrpaš pa probam opet.

2 lajka

Hvala na info

Ovo mi je prvi projekt i Prvi put čujem ove izraze ali uz malo istraživanja i Ai-a mislim da sam neke stvari pokrpao.

Još moram novi admin acc napraviti i WAF ako se ne varam ce se riješiti kada napravim Cloudfare setup.

Mislim da je većina ostalih stvari riješena, na https://securityheaders.com/ sam sa ocjene F dosao na A+

Mozda sam nesto skroz fulao i krivo shvatio, ali da nisi spomenuo nebi znao da trebam ista napraviti, tako da zahvaljujem na komentaru :grinning_face:

1 lajk

Ping kad si gotov sa fine tunningom, pa bacim oko. Btw. Jel s tog vpsa šalješ mailove ? Ako da traži Iskonovece ptr zapise

1 lajk

Nemam pojma :sweat_smile:…imam WP mail SMTP plugin, zasada sve dobro šljaka

1 lajk

Eh….

Jel šalješ mail preko php-a s tog servera ili ide preko gugleta gdje ti sada pointaju mx zapisi ? Vidi si : Bonanza.com Domain Health

Sorry, krivu domenu sam gledao… zalijepi mail header poslan s tog servera pa analiziramo.

Nemaš ptr →

Type Name Reverse Name TTL
PTR 24.100.202.213.in-addr.arpa lin14.croadria.com 30s

Test header WP Mail SMTP (bonanza.hr):
Delivered-To: [email protected]
Received: by 2002:a05:6500:1981… Tue, 6 May 2025 05:29:09 -0700 (PDT)
ARC-Authentication-Results: … dkim=pass … spf=pass … dmarc=pass
Return-Path: [email protected]
Received: from mxout.iskon.hr [213.191.128.80] by mx.google.com
Received-SPF: pass … client-ip=213.191.128.80
Authentication-Results: dkim=pass @bonanza.hr … spf=pass … dmarc=pass
Received: from mxscanout.iskon.hr [213.191.128.79]…
X-Remote-IP: 213.202.100.24
Received: from lin14.croadria.com [213.202.100.24] by in2.mail.iskon.hr…
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; d=bonanza.hr; s=default; b=r5f9IsxO…
X-Mailer: WP Mail SMTP 4.4.0

Putanja: WP → Croadria (lin14) → Iskon → Gmail. Sve PASS!
Bacaj oko!

Jel to to? Chatgpt veli da mi je sve dobro poštelano

Za sad si ok, ali vidi koliko je domena na tom Vps-u :

https://bgp.he.net/ip/213.202.100.24#_SearchTab

To je shared hosting, ako jedna domena počne spamat, byby baby by

Još jednom hvala, sto se tiče shared hostinga…uzeo sam ga dok ne dovrsim stranicu za jeftino pa sam mislio prebaciti kada lansiram

Makni si mail iz loga.

Sve 5, samo Renault 4 ! Sretno !

1 lajk