📣 HeC - Unofficial Hetzner Cloud za iOS je live

Pozdrav ekipa,

Htio bih podijeliti nešto na čemu sam radio zadnjih mjeseci.

HeC - Unofficial Hetzner Cloud iOS aplikacija je konačno live na App Storeu :rocket:

Kao dugogodišnji korisnik Hetznera često sam imao potrebu brzo provjeriti stanje servera, metrike ili projekte dok sam u pokretu.

Nažalost, jedini postojeći app na App Storeu već godinama nije ažuriran, pa realno više nije bio upotrebljiv.

U jednom trenutku sam odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Prvenstveno da sebi olakšam život, a onda sam shvatio da bi to moglo biti korisno i drugima koji koriste Hetzner Cloud. Tako je nastao HeC.

:backhand_index_pointing_right: Što app nudi:

• Pregled i upravljanje Hetzner Cloud resursima kao što su serveri, projekti, mreže i volumeni

• Brz i pregledan dashboard s metrikama CPU, disk i network

• Face ID i Touch ID zaštitu

• Potpuno nativni iOS app napravljen u SwiftUI

• Premium opcije za naprednije upravljanje serverima, firewallima i load balancerima

:mobile_phone: Ako koristite Hetzner Cloud i želite imati kontrolu nad infrastrukturom direktno s iPhonea ili iPada, bacite pogled ovdje:

9 lajkova

Svaka čast, ide install danas :slight_smile:

1 lajk

Hvala! Viči ako nešto ne radi kako treba. :smiley:

Opako izgleda :ok_hand:. Koliko si dugo radio na appu?

1 lajk

Uffff, ovako iz prve rekao bi da je prvi commit bio 08/2024. Bilo je tu dužih perioda inaktivnosti, jer life happens. Hvala ti! :smiling_face:

UI izgleda brutalno, mogao bi realno app nazvati Cloud manager. I u buducnosti dodati druge providere i naoravit si od ovoga posao.

Ugl svaka cast :ok_hand:

2 lajka

Instalirano, ostavljen rejting na app storu :smiley:

1 lajk

Woooow! Hvala ti! :heart:

Hvala najljepša! :heart: