Čavrljanje

Sve prebačeno na SeFlow/Aruba.it servere, encrypted mašine + encrypted backups.

1 lajk

Bravo @amar . Glavno je da ima enkriptirani backup i da je sve enkriptirano.

Koja je vrsta backup-a u pitanju? Jer sam malo istraživao i došao do info da je trenutno najbolji incremential backup + snapshot + immutable storage + server-side AES-256 encryption u cloudu.

Najbolji backup je taj koji se uspjesno se restore-a. :wink:
Sve ostalo je:

1 lajk

Incremental snapshot, Aes256 i ide na Wasabi S3 storage u bucket koji je također encrypted haha.

1 lajk

Čika @dejvid nam je mod od danas! :partying_face:

3 lajka

čestitke……

1 lajk

Čestitke :partying_face:

1 lajk

Zahvaljujem se svojim idolima: Zinedine Zidane, Zagor, Corto Maltese, Linus Torwalds, Stallman, Einstein, Dražen Petrović, Rambo Amadeus, Luka Modrić, Klopp, Oliver , Bruce Lee, Baka Slišković, Steven Gerrard, Andrew Ng, Ricky Gervais, Jerry Seinfeild i George Constanza, DelBoy, Tin Ujević , Antun B. Šimić , Dostojevski, Ivo Andrić, Arsen Dedić, Vlatko Stefanovski, John Lennon, Stanley Kubrick, Balašević, Mark Knopfler, David Lynch, i ostatku raje sa foruma a posebno Maji Šuput zbog doprinosa kulturnoj baštini Lijepe Naše.

5 lajkova

Ne brinite već se rodio…Počivaj u miru legendo

1 lajk

Chuck Noris je bio baš loš npr: u Teksaški rendžer, ali se šalio i na svoj račun. Nije on kriv što je glumio u filmovima B produkcije. Svi bi mi uzeli pare na lošim filmovima, ako nemamo talenta kao Edward Norton, Di Caprio, Brad Pitt, Clint Eastwood, Al Pacino, De Niro i ostali. Počivao u miru!

1 lajk

šta ima ljudstvo

eo bzvz nešt tamburam u AI i čekam kraj radnog vremena, ti?

ma radim na jednom web projektu za djeljenje troškova prijevoza s obzirom na poskupljenje goriva

baš si entuzijast, koliko projekata imaš ukupno?

1. hahahaha…laganini samo
1 lajk

1 lajk

Jbt koje nevrijeme u Zg, ja na 19. katu baš vjetar drma :smiley:

Još opali mini zemljotres oko 2-3 ujutro.

1 lajk

ovdje snijeg kod mene

Ide Bosna na svjetsko! :soccer_ball: :bosnia_herzegovina:

1 lajk

Sanjao sam dobit ćemo na penale!!!