AutoPraone.com - sve autopraonice na jednom mjestu!

Pozdrav svima :waving_hand:

Nedavno sam pokrenuo novu hrvatsku web platformu za pronalazak autopraonica:

:globe_with_meridians: https://autopraone.com

Ideja je nastala jer sam primijetio da kod nas ne postoji jedno mjesto gdje vozači mogu jednostavno pronaći kvalitetnu autopraonicu i vidjeti stvarna iskustva drugih korisnika.

Na stranici se mogu pronaći:
:automobile: samoposlužne autopraonice
:sponge: ručne autopraonice
:sparkles: detailing studiji i ostale usluge njege vozila
:round_pushpin: interaktivna karta autopraonica diljem Hrvatske
:star: recenzije i ocjene korisnika
:sweat_droplets: informacije o aktivnoj pjeni, pritisku, vremenu pranja i opremi

Cilj projekta nije samo popis lokacija, nego napraviti korisnu zajednicu za sve koji vole održavati auto čistim i žele znati gdje stvarno vrijedi otići na pranje.

Trenutno aktivno radim na dodavanju novih lokacija, poboljšanjima stranice i dodatnim funkcijama. Plan je omogućiti još detaljnije recenzije, slike korisnika, prijavu novih autopraonica i razne korisne informacije za vozače.

Ako znate za neku autopraonicu koja još nije dodana na platformu, možete ju vrlo jednostavno predložiti direktno preko stranice. Cilj mi je s vremenom napraviti što potpuniju bazu autopraonica u Hrvatskoj. :slightly_smiling_face:

Naravno, slobodno pošaljite i prijedloge, kritike ili ideje za poboljšanja — svaka povratna informacija puno znači dok je projekt još u razvoju.

Također, na stranici se nalazi i blog sa savjetima vezanim uz autopraonice, njegu vozila i detailing.

Hvala svima koji će baciti oko na projekt :automobile::sweat_droplets:

3 lajka

Ovo je jako dobra ideja.

Kako misliš monetizirati sajt? Adsense?

1 lajk

Imam u planu par opcija.

Htio sam izbjec nasilne reklame kao na nekim sajtovima.

Adsense dolazi u obzir u buducnosti, ali trenutno ne. Napravio sam Premium pretplatu za poslovne korisnike koji mogu svoje praone dodatno istaknuti na sajtu i jos brdo opcija.

Zatim banneri po sajtu od strane firmi koje imaju praone.

Dosta toga je u planu, ali korak po korak, da se izreklamira da se pročuje.

Nije još upisano ni 1% praona u Hr, ubacio sam nekoliko, želim da mi se vlasnici sami jave ili da netko putem forme na sajtu predloži praonu jer ja sam ne mogu pronaći svaku praonu u Hrvatskoj.

1 lajk