Pozdrav svima ![]()
Nedavno sam pokrenuo novu hrvatsku web platformu za pronalazak autopraonica:
Ideja je nastala jer sam primijetio da kod nas ne postoji jedno mjesto gdje vozači mogu jednostavno pronaći kvalitetnu autopraonicu i vidjeti stvarna iskustva drugih korisnika.
Na stranici se mogu pronaći:
samoposlužne autopraonice
ručne autopraonice
detailing studiji i ostale usluge njege vozila
interaktivna karta autopraonica diljem Hrvatske
recenzije i ocjene korisnika
informacije o aktivnoj pjeni, pritisku, vremenu pranja i opremi
Cilj projekta nije samo popis lokacija, nego napraviti korisnu zajednicu za sve koji vole održavati auto čistim i žele znati gdje stvarno vrijedi otići na pranje.
Trenutno aktivno radim na dodavanju novih lokacija, poboljšanjima stranice i dodatnim funkcijama. Plan je omogućiti još detaljnije recenzije, slike korisnika, prijavu novih autopraonica i razne korisne informacije za vozače.
Ako znate za neku autopraonicu koja još nije dodana na platformu, možete ju vrlo jednostavno predložiti direktno preko stranice. Cilj mi je s vremenom napraviti što potpuniju bazu autopraonica u Hrvatskoj. ![]()
Naravno, slobodno pošaljite i prijedloge, kritike ili ideje za poboljšanja — svaka povratna informacija puno znači dok je projekt još u razvoju.
Također, na stranici se nalazi i blog sa savjetima vezanim uz autopraonice, njegu vozila i detailing.
Hvala svima koji će baciti oko na projekt ![]()
![]()